Samsung’dan Heyecan Dolu Bir Kampanya: Hayallerinin Peşinden Git

Teknolojinin hayaller ve tutkulara etkisi yadsınamaz.

Samsung, (daha resmi dille Samsung Electronics) yeni bir kampanyaya imza atıyor. “Hayallerinin Peşinden Git” adlı bu kampanya, Samsung ürünleri başta olmak üzere teknolojik ürünlerin insanların hayal ve tutkularını gerçeğe dönüştürmede ne etkilere sahip olduklarını anlatmanın peşinde.

Dünyanın farklı bölgelerinde uygulanan bu kampayanın asıl adı Launching People. İlk kez Haziran 2013’te Fransa’da başlayan projenin Türkiye ayağı ise Kasım ortasında başlayacak. Siz de eğer Samsung ürünlerini kullanarak tutkunuzu, sevdiğiniz şeyi ya da hobilerinizi gerçekleştirebiliyorsanız, siz de bu özellikleri Samsung ile paylaşabilirsiniz.

Kasım ayının ortasından itibaren, Türkiye’de de hayalini hayata geçirmek isteyen tüketicilerden başvurularını paylaşmaları istenecek. Samsung, belirlenen kazananlara, potansiyellerini kullanarak hayallerini hayata geçirmeleri için yardımcı olacak, teknoloji, danışmanlık, başlangıç aşaması yardımı ve gerekli eğitimler konularında destek olacak. 

Daha detaylı bilgi ve dünyanın farklı yerlerinde bu programdan feyz alan insanların videoları için sizi buradan alalım. Samsung kullanmayan bendeniz bile imrenmedim değil. Bizim buralar hâlâ yetersiz mağaza efendim...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum