Sandman Netflix'ten 2. Sezon Onayını Aldı

Almasa şaşırırdık

2. sezon olacak mı, olmayacak mı, Netflix yeni sezonu ne zaman duyuracak derken nihayet resmi ağızdan bir açıklama geldi ve Sandman'in 2. sezon onayını resmen aldığını öğrenmiş olduk. Yani Neil Gaiman'ın eşsiz DC çizgiromanından öyküler daha fazla bölümle karşımıza çıkacak.

Duyuru ilk olarak DC'nin resmi Twitter hesabından yapıldı ama sonrasında o açıklamayı sildiler. Duyuruda "Rüya devam ediyor. Sandman, Sonsuzların yeni hikayelerini keşfetmek için Neil Gaiman çizgiromanlarından daha fazla bölümle geri dönüyor." diyordu.

Netflix'te bunun ardından Gaiman'dan bir alıntı yaparak haberi teyit etmiş oldu. Gaiman paylaştığı mesajda "Netflix ve Warner Bros ile birlikte çalışarak Allan Heinberg, David Goyer ve benim daha fazla sayıda The Sandman hikayesini hayata geçireceğimizi haber vermekten inanılmaz mutluluk duyuyorum." demişti.

Ne o yoksa siz hala Sandman'in birinci sezonunu izlemediniz? Daha ne duruyorsunuz?

YORUMLAR
biwaly
4 Kasım 2022 10:51

He bir sezon daha "kargam da kargam ühü ühü ınngaaaa çıkıkı" diye ağlar ağzını burnunu dağıttığımın emo gotik veleti LEL.

Tanıdığım kimse sevmedi. Çizgi romanları bilen nefret etti. Özellikle Constantine hayranları yerden yere vuruyor. Sapıklardan başka kim izliyor bu rezalet şeyi ya? :)

IMDB'de son baktığımda puanı 6.9'du. Şimdi 7.7'ye fırlamış çünkü adamlar her yerde kötü incelemeleri siliyorlar. He emenike sanki puanına bakıp izliyoruz. Soran kankaya falan soruyor, "pok gibi kanka izleme gözlerin erir" diyince insanlar izlemıyor LEL.

Parolamı Unuttum