Silent Hill 2 Remake, Ekim Ayında Çıkacak

Yeni fragman da tartışma yarattı

State of Play'de gösterilen yeni fragmanlardan biri de Bloober'ın geliştirmekte olduğu Silent Hill 2 Remake videosuydu.

Önceki savaş ağırlıklı fragmandan sonra bu yeni fragmanda daha atmosferik bir yol seçtikleri için kendilerini kutlamak lazım, Silent Hill 2'nin gerçek havasını daha iyi yansıtmayı başarmışlar bu sefer.

Ancak oyundaki karakter modelleri ve karakter tasarımlarında yapılan bazı değişiklikler yine tartışma başlattı. Örneğin James'in yeni modelini ben açıkçası fena bulmadım, sabit görüntülerde göze tuhaf gelebiliyor ama fragman içerisinde gayet de James'e bakarken buldum kendimi.

Angela'nın yeni tasarımı ise oyuncuları ikiye bölmüş durumda, beğenenler de çok, beğenmeyenler de. Modelin kendisinden ziyade modellemenin biraz kalitesiz olduğunu, saçların gerçekçi durmadığını düşünenler var örneğin.

Değişiklikler arasında en beğenilmeyeni ise kesinlikle Maria oldu. Maria'nın Silent Hill 2'deki kostümü zaten ikoniktir, koyu kırmızı hırkası, leopar desenli pembe eteği, dizlerine kadar botları. Hatta eteğiyle eşleşen bir de pembe leopar desenli choker'ı vardır. Bloober bu kıyafetin altında yatan simgeselliği zerre anlamamış gibi kıyafeti neredeyse tümden değiştirmiş.

Umarım Bloober tepkileri doğru değerlendirir de ortaya Silent Hill 2'ye layık olacak bir remake çıkarabilir.

Silent Hill 2, 8 Ekim'de PlayStation 5 ve PC için çıkacak.

YORUMLAR
omrkcmn
31 Mayıs 2024 16:47

Konami'ye teşekkürler. Bir seriyi tarihe gömeceksiniz. RE2, RE4 remake'lere bakıyorum bir de buna. Ya neyse ya. 

Parolamı Unuttum