Uzun Lafın Kısası: SimCity’ye Çevrimdışı Oynanış Geliyor

Hayırlı uğurlu olsun.

Aslında evet, uzatılacak bir laf yok.

10. güncelleştirme ile SimCity oyuncuları isterlerse internete bağlanmadan da oyunlarını oynayabilecekler.

Peki bu neler getiriyor, neler götürüyor?

Öncelikle eski tarz, yani başkalarıyla ya da bulut sunucusunda bir bölgede oynama şansı aynen duruyor. Ama isterseniz, içeriğinizi bilgisayarınıza indirip artık Tek Kişilik oyun modunda da oynayabiliyorsunuz. Üstelik, yüklü dosyalar bilgisayarınızda olduğundan istediğiniz gibi kayıttan geri alma gibi seçenekler de emrinize amade.

Son olarak, işin ucunda modsever insanlara da açılan bir kapı var aslında. Oyunun çevrimdışı kısmında modlarınızı kullanabileceksiniz. Hatta bununla ilgili şimdiden çeşitli girişimler mevcut. Örneğin buradan ulaşabileceğiniz merkez tren istasyonu, şu anda bile oyuna eklenebiliyor.

Tabii her modu kafanıza göre koyamıyorsunuz. Bunun için de modları nasıl yapacağınıza dair buradaki yönergeler size yardımcı olacaktır.

İlerleyen günlerde detaylı bir blog mesajıyla çevrimdışı oynanışın tüm detayları önümüze serilecek. Ama o zamana kadar, böyle bir sistemin yakında geleceği bilgisi bile birçok oyuncuyu (mesela internet mecburiyeti yüzünden uzaktan seyretmeye alışmış olan ben gibi) keyiflendirecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum