Sludge Life Bir Sene Boyunca Epic Games Store'da Bedava

Beleş yaşam

Terri Vellmann tarafından geliştirilen ve Devolver Digital'in yayıncılığını yaptığı birinci şahıs, açık dünya, vandalizm oyunu Sludge Life, dün çıkışını gerçekleştirdi. Daha sonra Nintendo Switch için de çıkacak olan oyun Epic Games Store üzerinden bizimle buluştu ancak bültende ilk bakışta "hatalı mı yazmışlar acaba?" dedirten bir bilgi mevcuttu. Buna göre Sludge Life, 28 Mayıs 2021 tarihine kadar ücretsiz görünüyordu çünkü.

Epic Games Store, bu oyun için geliştirici ve yayıncıya ne kadar ödeme yaptı tabii ki bilmiyoruz ama Sludge Life'ı bu bir sene boyunca istediğiniz zaman kütüphanenize ekleyebilecek ve beş kuruş ödemek durumunda kalmayacaksınız. Oyun daha sonradan Switch için de yayınlanacak ama elbette bedava olmayacak.

Oyun ilk duyurulduğunda Epic Games Store exclusive olacağı söylenmişti, ama açıkçası ücretsiz olmasını beklemiyorduk. Çok yakında da aynı şekilde Samurai Shodown NeoGeo Collection çıkışını gerçekleştirecek ve o da ilk haftasında Epic Games Store'da tamamen ücretsiz, diğer platformlarda (Steam ve konsollar) ise 40$ olacak.

Sludge Life'ın özetiyse şöyle:

SLUDGE LIFE, garip ahmaklarla dolu kirli bir adada geçen ve kokusu burnuna kadar gelen oldukça yoğun bir atmosfere sahip birinci şahıs / açık dünya / vandalizm oyunudur.

Yeni gelen spreyci GHOST ile çöplerle dolu bir gezegende bulunan küçük bir adayı dolaşıp seçkin graffiticilerden biri ol. Kurumsal olarak markalaşan bir çevrenin her köşesini gez, diğer spreycilerle sohbet et ve yolculuk sırasında sırları açığa çıkarıp ahmakları bul.

Adanın kralı olup her yeri spreyleyecek ve bir kurtuluş yolu bulmak için çöp pompalayan GLUG kurumuna mı sızacaksın, yoksa kendinle birlikte her şeyi ateşe mi vereceksin?

Oyunu henüz oynamadım ama okuduğum eleştiriler oldukça olumlu, hazır bedavayken bir şans verebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum