Sony’den Sızan Bilgilere Göre Horizon Forbidden West, PC’ye Geliyor

PC’ye gelecek başka oyunlar da var

Son birkaç gündür Sony’den gelen sızıntılar konuşuluyor. Bugün de daha önceki sızıntılarda sözü edilen o belgeden bir görsel paylaşıldı. Bu görsele göre Sony’nin bazı oyunlarının PC versiyonları planlanıyor ve bu oyunlardan birisi de Horizon Forbidden West.

Horizon Forbidden West, Nvidia GeForce Now sızıntısında da yer alan oyunlardan birisi. O listedeki pek çok oyunun sonrasında PC’ye geldiğine şahitlik ettik, dolayısıyla HFW’in PC’ye gelişi de şaşırtıcı olmaz. Hem bu durum Sony’nin PC’ye açılım stratejisiyle de uyumlu. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde bu konuda resmi bir duyurunun yapılmasını bekleyebiliriz.

Görselde PC versiyonu zikredilen tek oyun HFW değil; örneğin Horizon Online’ın da PC’ye geleceği görülüyor. Sackboy’un PC versiyonu geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu zaten, o da bu listede yer alıyor. Bunlar dışında da 2-3 oyunun PC versiyonu bulunuyor listede.

Liste biraz eski bir liste görselden de görüldüğü üzere. Dolayısıyla bu projelerden bazıları askıya da alınmış olabilir. Önümüzdeki dönemde bunlardan hangileriyle ilgili duyuru gelecek bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum