Star Trek Online’ın 5 Yılı Nasıl Geçti?

İnfografikle bizi Skati

Perfect World Europe ve Cryptic Studios tarafından geliştirilen ve bizlere Uzay Yolu evrenini soluma imkânı sunan Star Trek Online, bugün beşinci yaşına bastı ve bunu güzel bir infografikle kutladı.

Hazırlanan infografikteki rakamlara baktığımızda oyunda yıldız gemilerine kumandanlık eden 3.8 milyon komutan bulunduğunu görüyoruz. Oyuncuların %73’ü Yıldızfilosu fraksiyonuna dahil olmayı seçerken, %16’sı Klingon, %11’i Romulan olarak oynamayı tercih ediyor. Kaptanların en çok tercih ettiği ırk %30 ile İnsan, %16 ile Alien ve %11 ile Vulcan.

Star Trek Online’da şu anda oyuncuların komuta edebildiği, oynanabilir 421 gemi var. Bu yıldız gemilerinin her biri oyuncular tarafından özelleştirilebiliyor. Örneğin, aynı fraksiyona ait iki yıldız gemisi olan bir oyuncu, her iki geminin parçalarını birleştirerek ortaya son derece özel bir tasarım çıkarabiliyor.

Dilerseniz daha fazla bilgiye oyunun resmi sayfasından ulaşabilir, söz konusu infografiğe hemen aşağıdan göz atabilir, hatta dilerseniz direkt olarak buradan indirip zum yapabilmenin dayanılmaz hafifliğini tadabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum