Star Wars ve Avatar Oyunları, PC’de Ubisoft Store’a Özel Çıkacak

En azından şimdilik öyle gözüküyor

Önümüzdeki dönemde Ubisoft’tan beklediğimiz oyunlar arasında eğlence endüstrisinin 2 büyük markası Star Wars ve Avatar’ın oyunları da bulunuyor malumunuz. Firmanın kendi markaları dışında bir marka için geliştireceği oyunlarda nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyoruz. Bu oyunların, son dönemlerde yaşadığı sıkıntıları aşmak konusunda Ubisoft’a nasıl bir katkı sunacağı da merak edilebilecek bir başka nokta.

Doğrudan bununla alakalı olarak değerlendirilebilir mi değerlendirilemez mi, bilemiyorum; ancak Ubisoft bu iki önemli oyunun PC versiyonunu Ubisoft Store’a özel olarak çıkarmaya karar vermiş gibi görünüyor.

Bu bilginin kaynağı bizzat Ubisoft’un bu oyunlarla ilgili olarak hazırlandığı sayfalar. Star Wars Outlaws’un satışa sunulacağı platformların Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve Ubisoft Connect olarak listelendiği, Avatar: Frontiers of Pandora için ise, bu listeye bir de Amazon Luna’nın eklendiği görülüyor.

Önümüzdeki dönemde çıkış yapacak Ubisoft oyunlarından Assassin’s Creed Mirage’ın sayfasını kontrol ettiğinizde çıkış yapacağı platformlar listesinde PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store’un da yer aldığını görebilirsiniz, dolayısıyla Star Wars ve Avatar oyunlarının en azından çıkışta Ubisoft Store’a özel olacağını söylemek mümkün.

Her iki oyun da ilerleyen dönemlerde illaki EGS ve Steam’e geleceklerdir. Ancak çıkış yaptıkları dönemde oynamak isteyen PC oyuncular için şu an tek alternatif Ubisoft Store gibi görünüyor.

 

YORUMLAR
Mert
21 Haziran 2023 13:06

Platform exclusive yapmak yerine kendi platformunda daha ucuz yapsan da insanlar keyfine göre seçse olmaz mı Ubi

Parolamı Unuttum