Advertisement

Strange Horticulture'ın Devam Oyunu Strange Antiquities Duyuruldu

Undermere'de tuhaf işler devam ediyor

Tüm platformlarda 750 binin üzerinde satan 2022 tarihli harika bulmaca oyunu Strange Horticulture'a devam oyunu geliyor! Gizemli Undermere kasabasında işlerimizin bu kadarla sınırlı kalmayacağını tahmin etmemiz gerekirdi zaten.

Strange Horticulture son derece tuhaf ve eğlenceli bir bulmaca oyunuydu. Hikayesinin merkezinde okült bir gizem vardı ve yaptıklarınızla farklı sonlara ulaşabiliyordunuz. Steam'de neredeyse 10 bin incelemede %95 ortalamayı tutturmuş bir oyundan bahsediyoruz. Dolayısıyla devam oyununun gelecek olması beni oldukça sevindirdi.

Strange Antiquities, yine Undermere'de geçen yeni bir okült bulmaca oyunu. Bu sefer tuhaf antikalarla dolu bir dükkanı işleteceğiz. Haritayı kullanarak kasabayı ve çevresini gezecek, kadim antikalar bulup tanımlayacak ve yerel halkın birbirinden tuhaf problemlerini çözeceğiz. Görevler arasında kedimizi sevmeyi de ihmal etmeyeceğiz tabii ki.

Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı ama bu yıl içerisinde çıkarsa çok güzel olur. Biz en iyisini şimdiden istek listemize ekleyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum