Super Mario RPG Remake'i Kimin Geliştirdiği Belli Oldu

Oyun bazı oyuncuların eline erkenden geçti

Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, 1996 yılında Square Enix (o zamanki ismiyle Square) tarafından SNES için geliştirilen ve Nintendo tarafından yayınlanan bir oyundu. SNES'teki son Mario oyunu olan Super Mario RPG son derece yüksek notlar almış ve çoğu yayın tarafından tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olarak gösterilmişti.

17 Kasım'da bu oyunun Switch için geliştirilen Remake versiyonu çıkacak. Tamamen 3D grafikler içeren ve orijinal müzik ile yeniden aranje edilen müzikler arasında anında geçişler yapabileceğimiz Super Mario RPG'ye dair bilinmeyen bir şey vardı, o da oyunun kimin geliştirdiğiydi. Evet, çıkışına sadece günler kalan oyunun geliştiricisi nedense bir türlü açıklanmamıştı. Ancak eShop önsiparişlerindeki telif bilgileri artık oyunun geliştiricisini de ortaya çıkardı. Super Mario RPG'yi Japon ArtePiazza stüdyosu geliştirmiş.

ArtePiazza, Square'in Dragon Quest serisinde de stüdyoyla birlikte çalışmış, bu konuda oldukça tecrübesi olan bir stüdyo.

Super Mario RPG'nin orijinal geliştirme ekibinden de bazı isimler (tasarımcılardan Taro Kudo, eş yönetmen Yoshihiko Maekawa, besteci Yoko Shimomura) da bu yeni oyunda görev almışlar.

Bu arada oyunun erken kopyaları bazı oyuncuların eline geçtiği için sosyal medyada oyuna dair spoiler'lar da dolaşmaya başladı, eğer siz de oyunu bekleyenlerdenseniz buna dikkat etmek isteyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum