Sürpriz: Skull And Bones Gelecek Sene Başında Çıkmayacak!

Oyunun gerçekliği konusunda şüphelerimiz var artık

Oyun dünyası tarihinin en çok erteleme alan oyunlarından biri olan Skull and Bones, bir erteleme daha almış olabilir. Normal şartlar altında 2024'ün ilk aylarında görmeyi beklediğimiz oyun, ilk kez Haziran'da düzenlenecek Ubisoft etkinliğinde karşımıza çıkacaktı. Görünüşe göre stüdyonun planları bir kez daha değişmiş.

Stüdyonun yeni mali toplantısı esnasında oyunun ilk çeyrekte çıkış yapmayacağı resmen açıklandı. Bu da oyun için en azından bir yıl bekleyeceğimiz anlamında geliyor. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot ise ekibin ilerleme hızından ve şeklinden memnun olduklarını dile getirdi.

Elbette bu resmi bir erteleme haberi değil zira Ubisoft, Skull and Bones için resmi bir çıkış tarihi belirlememişti. Öte yandan "erken 2024" açıklaması hepimizin aklına yılın ilk çeyreğini getiriyor. Bu nedenle oyunun bir şekilde erteleme aldığını söylemek mümkün.

Hatırlarsanız henüz birkaç ay önce, Ubisoft'un oyunu henüz kimseye göstermediğini öğrenmiştik. Fakat toplantı esnasında Guillemot, oyunun bu versiyonunun artık test sürecine girdiğini doğruladı. Bakalım Skull and Bones en nihayetinde çıkış yapabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum