Talos Principle 2, ''Kesinlikle'' Gelecek

Croteam'den açıklama geldi

2014 yılında çıkış yapan The Talos Principle oldukça sevilen bir oyun haline gelmişti. Aradan geçen yılların ardından bir türlü yeni oyun hakkında net detaylar alamamıştık. Fakat The Talos Principle'ın yazarlarından olan Jonas Kyratzes, The Talos Principle 2'nin "kesinlikle" geleceğini açıkladı.

PCGamer'daki dostlarımıza konuşan Kyratzes geçtiğimiz yıl yazar ekibinin toplandığını ve belirli bir rota çizdiklerini ifade etmiş. Tom Jubert'in geri döneceğini vurgulayan yazar, The Talos Principle 2'nin ana temasını oluşturduklarını fakat henüz geliştirme sürecinin tamamen başlamadığını belirtiyor.

Croteam'in The Talos Principle 2 konusunda sessiz kalmasının arkasında ise Serious Sam 4 bulunuyor. Fakat ekip Serious Sam 4 üzerindeki çalışmalarını sona erdirdiğinde tüm stüdyo yeni Talos Principle oyunu üzerinde çalışmaya başlayacak.

Oyunun geldiğini üstüne basa basa ifade eden Kyratzes, ellerinde bir plan ve hikaye olduğunu hatırlatarak sürecin rahat işleyeceğinin altını çiziyor. Yazdıkları hikayenin oyuncuları tatmin etmesi için uğraştıklarını sözlerine ekleyen Kyratzes, bizleri şaşırtmayı başaracaklarından emin.

 

YORUMLAR
costumID_Twitt
25 Eylül 2020 00:44

Bu habere bir ben mi sevindim? 

Parolamı Unuttum