Team17'nin Gizemli Projesinin Üstündeki Örtü Kalkıyor

Classified: France ’44

Team 17 Digital ve Absolutely Games geçtiğimiz günlerde ilginç bir oyun duyurusuyla karşımıza çıkmış ve büyük çoğunluğu sansürlenmiş bir basın bülteni servis etmişlerdi. Yayınlanan teaser fragmanından da pek bir şey anlaşılmıyordu :)

İkili bugün bu gizemli oyunun üstündeki örtüyü araladı ve altından sıra tabanlı bir taktik oyunu çıktı: Classified: France ’44.

Bu yıl içerisinde PC ve yeni nesil konsollar için çıkacak olan oyun, Fransa '44, düşman hatlarının gerisine düşen bir grup kahraman Müttefik özel kuvveti olan Jedburgh'ların ve D-Day'deki belirleyici Normandiya çıkarmasından önceki haftalar ve aylar boyunca Kuzey Fransa'da çalışan cesur Direniş gruplarının anlatılmamış hikayesinden esinlenmiş. Anlayacağınız II. Dünya Savaşı'na gidiyoruz.

Classified: France ’44'te sıra tabanlı taktik türüne devrim getirecek oynanış mekanikleri bulunacağı söylenmiş ama tabii ki bunların ne ölçüde yenilikçi olduğunu oyun çıkınca göreceğiz. Örneğin görevleri tamamlamak için gizlilik kullanımına büyük önem verilmiş, yeni taktik seçenekler sunmak adına Overwatch yeteneği geliştirilmiş, sıkılan her bir kurşunun önemli olduğu, moral tabanlı savaş sistemi getirilmiş.

Oyunun sinematik tanıtım fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
allalla
1 Haziran 2023 18:22

sıra tabanlı strateji olması beklentimi yükseltti.

yakın zamanda oynanış görüntüleri gelse bari.

Parolamı Unuttum