Tekken 8’in Bryan Fury Fragmanı Planlanandan Erken Yayınlandı

Oyunun yönetmeni Katsuhiro Harada kızgın…

Tekken 8’de yer alacak karakterler için fragmanlar paylaşılıyor malumunuz, bugüne kadar birçok karakter gördük. Bu fragmanlar serisine yeni bir video eklendi, Bryan Fury sahnede yerini aldı.

Ancak bu sefer biraz farklı bir durum söz konusu. Normalde Bryan Fury’nin oyunda yer alacağına ilişkin resmi duyurunun, Bandai Namco Esports YouTube kanalında yayımlanan Combo Breaker turnuvasında yapılması planlanıyormuş, fakat Bandai Namco Europe tuşa biraz erken başmış ve bir Instagram paylaşımında Bryan Fury videosuna yer vermiş. Bu da oyunun yönetmeni Katsuhiro Harada’yı bir miktar kızdırmış gibi görünüyor.

Harada, sonradan sildiği bir Twitter paylaşımında durumdan rahatsızlığını dile getirdi; “Ne yapıyorsunuz Bandai Namco Euro? (Tabii ki orijinali böyle değil :)) Sizi yıllar önce zamanlanmış paylaşımlar konusunda uyarma nedenim tam da buydu. Şimdi eve gidiyorum, teşekkürler!” diyor mesajında. Tekken 8’in yapımcısı Michael Murray de konuyla ilgili olarak Twitter’dan bir özür mesajı paylaştı.

Tanıtım kampanyalarında bu tür yol kazaları olabiliyor tabii. Sonuç olarak, 3. oyunda seriye dahil olan Bryan Fury, bu oyunda da bizlerle olacakmış, öğrenmiş olduk. Peki Tekken 8 ne zaman çıkacak derseniz, o konuda halen bir açıklama yok.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum