Tell Me Why, Steam’de Bedava

Ama alabilmek için biraz uğraşmanız lazım

Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen Tell Me Why, 3 yıl önce oyun severlerle buluştu. Gelin görün ki; Türkiye de, oyunun satışa sunulmadığı Rusya, Endonezya, Malezya, Singapur, Ukrayna, Çin, Peru, Suudi Arabistan, B.A.E., Kuveyt ve Katar gibi ülkeler arasında yer alıyordu.

Bugün halen bu sessiz sansür devam ediyor. Dolayısıyla oyunu doğrudan doğruya edinmeniz mümkün değil, bir miktar uğraşmanız gerekiyor.

Oyun, çıkışında Game Pass kütüphanesine eklenen oyunlardan birisiydi. Ülkemizde erişime sunulmadığından, bölge ayarlarınızı değiştirip oynayabiliyordunuz. Şimdi benzer bir durum Steam versiyonu için de geçerli.

Oyun, şu anda Steam’de ücretsiz. Ancak ülkemizden oyunun Steam sayfasına erişemiyorsunuz. Bunu aşabilmek için Onur Demiray’ın Twitter’da paylaştığı şu adımları takip edebilir, böylece oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Tabii bu işlemlerin, Steam’in kullanıcı politikasını ihlal edip etmeyeceğine ilişkin sorumluluk yine biz kullanıcılara ait, dolayısıyla risk üstlendiğinizi de göz önünde bulundurmanızda fayda var.

 

YORUMLAR
yrgn
2 Haziran 2023 19:27

1500 oyunluk Steam hesabımda açıkcası kural ihlali ile Elden Ring verseler almam. Kayıp kazançtan fazla.

Atlas Estrella
2 Haziran 2023 14:09

Tabii ki Steam'in kurallarını ihlal ediyor. Bence hiç bulaşmayalım bu yasadışı işlere. Yasadışı işlere bulaşmaktansa Tell Me Why'ı oynamayalım daha iyi.

Parolamı Unuttum