The Last Of Us 2'nin Satışları 10 Milyonu Geçti

Serinin serüveni devam ediyor

Dün akşam saatlerinde başlayan Summer Game Fest'in açılış seremonisinin son dakikalarında sahneye Naughty Dog'un patronu Neil Druckmann çıktı. Seri hakkında yeni açıklamalarda bulunan yönetici, kendisinin de farklı bir oyun üzerinde çalıştığını müjdeledi. Yeni The Last of Us dizisinden de bahseden yönetici, ikinci oyunun da 10 milyon kopya satışı geçtiğini açıkladı.

İlk günlerinden beri oyun dünyasını ortadan ikiye bölen nadide işlerden biri The Last of Us Part 2. Fakat bu durum oyunun ciddi satış rakamlarına ulaşmasının önüne geçmemiş. Druckmann'ın açıklamasına göre TLOU 2, bu önemli kilometre taşına sene başında ulaşmış. Yani asıl rakamların bundan daha fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Elbette hem serinin hem de Naughty Dog'un geleceği sağlama alınmış durumda. Druckmann, sahnede yeni bir oyunun da müjdesini vererek stüdyonun farklı projeler üstünde çalıştığını doğruladı. Bu yeni oyunlardan birinin çoklu oyuncu odaklı olacağını biliyoruz. Bununla birlikte The Last of Us'ın ilk oyununun remaster versiyonu da önümüzdeki aylarda piyasada olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum