The Last of Us Dizisi İki Sezonda Bitmeyecek

Üçüncü sezon yolları gözüktü

Neil Druckmann, GQ dergisine verdiği röportajda HBO'da yayınlanan The Last of Us dizisinin üçüncü sezonunun da olacağını söyledi.

Druckmann, "insanlar 2. sezonun bu kadar büyük bir oyunu nasıl işleyebileceğini merak ediyor. Gelecek sezon ikinci oyunu baştan sona mı konu alacak?" sorusuna "bir sezondan fazla sürecek" cevabını vermiş. Dizinin yaratıcılarından Craig Mazin de "kaç sezon olacağını söylemeyeceğiz ama bir sezondan fazla süreceği kesin" şeklinde ekleme yapmış.

Dizinin ilk sezonu Pazar gecesi yayınlanan final bölümüyle sona erdi ve dizi ilk oyunu baştan sona işlemiş oldu. Kimi yerlerin oyunu bir sezona sığdırmak için acele geçildiği, yeterince detaya girilemediğine dair bazı eleştiriler var bildiğiniz gibi. İkinci oyunu sezonlara bölerek daha iyi işleyebileceklerini düşünüyor olsalar gerek.

Bir de şimdi tabii bu söylediğim ikinci oyunu oynamamış olanlar için spoiler olabilir, o yüzden okumak isterseniz fareyle seçersiniz: Muhtemelen dizinin ikinci sezonunda da bu sayede Joel'i daha bol görebileceğiz ve sezon finali de yine muhtemelen o olay ile son bulacak.

Druckmann, The Last of Us Part III'ün iyi bir hikaye bulabildikleri taktirde gerçekleşeceğini söylemişti, dizinin müthiş başarısı dikkate alındığında seriye üçüncü oyun kazandırmak için çalışmalar hızlanacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum