Advertisement

The Last of Us Kolay Kolay Bitmeyecek!

Oyunun hikayesinin kaç saat süreceği ortaya çıktı...

Bir aylık ertelemenin ardından 17 Haziran'da PlayStation 3 sahipleriyle buluşacağı açıklanan The Last of Us yeni bilgilerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Naughty Dog topluluk stratejisti Arne Meyer ile yapılan son söyleşide oyunun hikaye bölümüne dair bir takım detaylar açıklık kazandı.

The Last of Us'ın oynanış süresine dair açıklamalarda bulunan Meyer, oyunun hikaye bölümünün 12 saatten fazla süreceğini, bu sürenin 16 saate kadar çıkabileceğini belirtti. The Last of Us'ı oynayış tarzımıza göre değişeceği söylenen oyun süresinin etrafı keşfetmek, ava çıkmak ya da yan görevlerle uğraşmak istediğimiz taktirde daha da artacağı da söylenenler arasında yer alıyor. Anlayacağınız üzere çoğu günümüz oyununun aksine The Last of Us bir oturuşta bitiremeceğiniz yapımlardan olacak...

Meyer söyleşide oyun için düşünülen indirilebilir içeriğin sadece Multiplayer'a yönelik olduğunu, The Last of Us'ın hikayesine dair ekstra bir içerik düşünmediklerini de sözlerine ekliyor ki açıkçası buna pek itirazımız yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum