The Lord of the Rings: Gollum’dan Bir Erteleme Haberi Daha Geldi

Çıkış için net bir tarih verilmiyor

Farkındayım, özellikle son 2-3 yıldır erteleme haberlerinden gına geldi. Ama bu işin sonu yok, artık kabullenmemiz lazım herhalde. Bu seferki erteleme haberi de The Lord of the Rings: Gollum’dan geldi.

Daedalic Entertainment tarafından yapılan paylaşımda; öncelikle oyun severlere desteklerinden ve gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediliyor, geçtiğimiz yılın yoğun bir çalışmayla geride bırakıldığı belirtiliyor. Topluluğun beklentilerini karşılamak için çaba gösterdikleri, bir yandan da Gollum’un anlatılmayan hikayesini J.R.R. Tolkien’in vizyonuna sadık kalınarak ele almaya çalıştıkları ifade ediliyor.

Dolayısıyla, mesajın buradan sonraki kısmını tahmin edebiliyoruz, öyle değil mi? Sunabilecekleri en iyi deneyimi sunmak için The Lord of the Rings: Gollum’un çıkış tarihini birkaç ay ertelemeye karar verdiklerini söylüyorlar. Yakında, net bir tarih paylaşacaklarmış.

2019’da duyurulan oyun için ilk açıklanan çıkış tarihi 2021’di. Sonra 2022’ye kaldı, Eylül ayında çıkacağı söylenmişti, bir erteleme daha gördü, 2023’e kadar çıkamayacağı ilan edildi. Şimdi de birkaç ay daha diyorlar. Bakalım bu yıl içerisinde çıkabilecek mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum