There is No Light’ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Çıkışına 10 gün kaldı

There is No Light, piksel grafiklere sahip bir aksiyon RYO; 2 boyutlu bir souls-like olarak da tanımlayabiliriz kendisini. PC versiyonunun çıkışına 10 gün kadar bir süre kaldı; çıkış fragmanı da yayınlandı:

Kıyamet kopmuş, medeniyetin sonu gelmiş. İnsanlık yeni bir dini topluluk kurup yeraltındaki kalıntılar arasında yaşamaya başlamışlar. Güneş ışığını unutalı çok zaman olmuş, yeni bir tanrıya, “The Great Hand”e tapıyorlar. Bu yeni tanrı da 5 yılda bir gelip yeni doğmuşlar arasında seçilenleri alıp götürüyor. Kahramanımızın çocuğu da bu kurban seçilenlerden. Dolayısıyla, zorlu bir maceraya atılıyoruz çocuğumuzu oradan kurtarıp eve dönebilmek için.

2 boyutlu souls-like oyunlar arasında iyi örnekler de gördük, yeterince başarılı olamayanları da vardı. Bakalım There is No Light bu gruplardan hangisine dahil olacak, cevabı çok yakında alacağız, 19 Eylül’de PC versiyonu çıkıyor. Konsol oyuncuları bir süre daha bekleyecekler, oyunun PS4, Xbox One ve Switch versiyonları da önümüzdeki dönemde gelecek.

YORUMLAR
Atlas Estrella
9 Eylül 2022 20:21

Hidoş'un kulakları çınlasın. Ruslar ona kısaca Hidoş Hidoşoyevska veyahut da Hidoş Hidoşoviç ya da Hidoş Hidoşoyevna diyorlar :)

Parolamı Unuttum