Ubisoft, Assassin's Creed Ekiplerini Güçlendirmeye Karar Verdi

Oyunlar üzerinde çalışanların sayısı artıyor

Ubisoft, Assassin's Creed serisi üzerinde aktif olarak çalışan geliştiricilerin sayısını artırmaya karar verdiğini açıkladı. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, firma olarak bünyelerindeki çalışanları Assassin's Creed ekiplerini güçlendirmek için kaydıracaklarını söyledi.

"Kaynakları yeniden dağıtma planımızın parçası olarak Assassin's Creed markası üzerinde çalışan isimlerin sayısını önümüzdeki yıllar içinde %40 civarında artıracağız" diyor Guillemot.

Ubisoft'un şu an Assassin's Creed markasında çalışan geliştiricilerinin sayısı yaklaşık olarak 2000. Ubisoft'un toplam çalışan sayısı ise 20 bin civarında. Yani bu artışla beraber seri üzerinde çalışanların sayısı neredeyse 3000 kişiye çıkacak.

Ubisoft'un aynı zamanda Skull and Bones, The Crew Motorfest, Avatar: Frontiers of Pandora gibi oyunlar üzerinde de çalıştığını düşünürsek bu kaydırmalar ve yeniden dağıtmalar tamamlanana kadar erteleme haberleri almaya alışsak iyi olur. Söz konusu Ubisoft olunca bu tür haberlere zaten alışığız aslında da, neyse.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum