Ubisoft, Uplay App'ın İsmini Ubisoft Connect Olarak Değiştiriyor

Uplay ile Ubisoft Club birleşiyor

Geçtiğimiz ay Electronic Arts yıllardır kullandığı Origin uygulamasının isminden vazgeçmiş ve yeni uygulamasını EA Desktop App ismiyle sunmaya karar vermişti. Zaten Origin Access ve EA Access abonelik sistemleri de EA Play ismi altında birleşince Origin ismi tarih olmuştu.

Benzer bir adım da Ubisoft'tan geldi, onlar da Uplay isminden kurtuluyorlar. Hazır yeni nesil de kapıdayken Ubisoft da yeniliğe gitmeye karar vermiş, Uplay App ile Ubisoft Club servisi tek bir potada birleşerek Ubisoft Connect ismiyle sunulacak.

Ubisoft, Ubisoft Connect'in hem Uplay, hem de Ubisoft Club'ın güçlü yanlarını birleştireceğini ve her iki sistemin zayıf yanlarından kurtulacaklarını söylüyor. Ubisoft Connect bu iki servisin evrim geçirmiş hali olacak ve oyuncular bir çok çapraz platform özelliği de sunacak. Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising ve Riders Republic gibi yeni çıkacak oyunlarda platformlar arası ilerleme özellikleri de bu sistemin getireceklerinden biri. PC, konsol ve yayın servisi kullanan oyuncular için yeni sosyal etkinlikler ve mücadeleler de düzenlenecek.

Ubisoft'un bu yenilikteki amacı tüm platformlardaki oyuncuları ve Ubisoft servislerini bir araya getirmek.

Ubisoft, bu yeni uygulamayı 29 Ekim'de Watch Dogs Legion'ın çıkışıyla birlikte hayata geçirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum