Ubisoft, Yeni Bir Oyun Fragmanına 1.2 Milyon Dolar Harcamış

Hangi oyun acaba?

Ubisoft'un bu aralar yeni atılımlarda olduğu bir gerçek ve stüdyo açısından da güzel bir döneme giriyoruz. Önce içerisinde kapsamlı bir temizlik yapan Ubisoft, sonrasında Uplay uygulamasını Ubisoft Connect ismiyle yeniden markalaştırarak imajında yeni değişikliklere gidiyor. Bu aralar arka arkaya çıkacak olan Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Just Dance 2021, Far Cry 6 gibi oyunlarla da ismini bolca duyuracak Ubisoft. Görünüşe göre, bu imaj tazeleme çalışmaları kapsamında kesenin ağzını da iyice açmışlar.

Teknoloji firması Bublar, alt firmalarından Goodbye Kansas'ın Ubisoft için 1.23 milyon dolar karşılığında bir oyun fragmanı hazırladığını açıkladı. Bu fragmanın hangi oyuna ait olduğunu söylenmiyor, yukarıda saydığım isimlerden birine ait de olabilir, henüz duymadığımız yepyeni bir oyuna ait de.

Goodbye Kansas, Cyberpunk 2077'nin Keanu Reeves'li duyuru fragmanını da hazırlayan firma ve bu konuda da oldukça tecrübeli. Bir fragman için bu kadar yüksek miktarın ödenmiş olması da, prodüksiyon kalitesi oldukça yüksek bir video izleyeceğimiz anlamına geliyor. Söz konusu oyunlardan Far Cry 6'nın gerçek oyuncu kadrosunu düşünürsek en güçlü ihtimal o gibi duruyor ama Assassin's Creed Valhalla da Ubisoft'un üstüne titrediği ve bunu fragmanlarla desteklemeye çalıştığı bir oyun olarak akla ilk gelen isimlerden biri.

Ubisoft daha önce de Goodbye Kansas ile çalışmış. Örneğin Watch Dogs 2'nin season pass fragmanı, Ghost Recon: Wildlands'in yeni karakterleri fragmanı bu firmaya ait. Tabii onlar için harcanan paralar 1 milyon doların yanında devede kulak kalıyordur.

YORUMLAR
EnsArTRance
26 Ekim 2020 17:20

Sakıp Sabancı'nın bir lafı var...

darkrockv7
EnsArTRance
26 Ekim 2020 17:33

Yazabilirsin sıkıntı olmaz.


cavegamer3530
26 Ekim 2020 15:59

O parayla far cry 3 calssic editonı fixleselermiş keşke

darkrockv7
26 Ekim 2020 15:40

O kadar parayla kaç dil desteği eklenirdi gel gör ki!

ocelot1789
darkrockv7
26 Ekim 2020 20:36

Dil desteği satışı artık çok artırmıyor. İngilizce o kadar kolay ulaşılabilir hale geldi ki; 1.2 milyonu dile harcasa %10 artacak satış ki bir dünya da mesai gerekiyor; reklam gibi basit bir şeyle %11 bile artırsa daha tercih edilebilir. Türkiye hariç zaten dil desteği diye ağlayan ülke kalmadı herhalde.

darkrockv7
ocelot1789
26 Ekim 2020 20:49

Oyuncular fragmandan çok oyun içi oynanışlar videolarına daha önem verdiklerinden iyi güzel yapmışsınız da kimse onlara 1.2 milyon harcayın demediği için bir fragmana o kadar para harcamak gereksiz geliyor bana. İlla dil desteği eklemek de değil konu. O parayı daha iyi bir şekilde kullanabilirler gibi geliyor bana. Fragman ile oyunlarda aşırı bir satış miktarı artıracağını düşünmüyorum ben. İnsanlar daha çok kararını gameplay videoları ile belirliyor.


darkrockv7
26 Ekim 2020 15:39

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum