Ubisoft'un Bir Yıl İçerisinde Tanıtacağı 'Gizemli Bir Oyun' Olduğu Ortaya Çıktı

Hadi bakalım...

Son birkaç yıl oyun sektörü için verimli oldu diyebiliriz. Pandemi döneminden beri eve kısılan pek çok kişi, rahatlığı oyun dünyasının içerisinde alıyor. Fakat bu dönemlerde daha önce yaşamadığı kadar sıkıntı yaşayan önemli isimler de oldu. Ubisoft bu stüdyolardan biri örneğin. Geçtiğimiz günlerde 7 projeyi iptal ettiğini açıklayan Fransız stüdyo, gelecek için umut vadeden açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün düzenlenen mali toplantı içerisinde, Ubisoft'un henüz açıklanmayan premium bir oyun üzerinde çalıştığı doğrulandı. Bu oyunun ne olduğu ya da ne zaman çıkış yapacağı bilinmiyor. Fakat projenin 1 Nisan 2023 ve 31 Mart 2024 tarihleri arasını kapsayan mali yıl içerisinde çıkış yapacağı açıklandı.

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, bu toplantıda "yeni oyunlara yer açmak için" bazı projeleri iptal ettiklerinin altını çizdi. Guillemot'ya göre bu durum, iyi şekilde ilerleyen oyunların daha da sağlam adımlar atmasına yardımcı olmuş. 

İsmi açıklanmayan projenin ne olduğunu tahmin etmek güç fakat hiçbirimiz yeni bir Splinter Cell oyununa hayır demeyiz diye düşünüyorum. Aynı dönem içerisinde Assassin's Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, The Crew Motorfest, The Division Resurgence gibi oyunlar karşımıza çıkacak. Eğer bir aksilik daha olmazsa aynı dönemde Skull and Bones'u da görme fırsatı bulacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum