Ubisoft’un Yeni Bir Prince of Persia Oyunu Yaptığı İddia Ediliyor

Ori’den esinlenmişler

Ubisoft, aynı formülü tekrar tekrar uyguladığı eleştirilerine maruz kalınca, şöyle bir adım geriye çekilip işleri yeniden ele alalım demiş; bazı oyunlarını ertelemişti. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint’in çıkışında ve Prince of Persia: The Sands of Time Remake tanıtımlarında alınan eleştiriler bu durumda etkili olmuştu.

Zaten bunun bir sonucu olarak da The Sands of Time Remake ertelenen oyunlardan birisi olmuştu. Kendisi halen çıkabilmiş değil, ancak onun dışında da bir Prince of Persia oyununun geliştirilmekte olduğu iddia ediliyor.

Sızıntı bilgiler konusunda popüler isimlerden birisi olan Tom Henderson, Xfire’da yayınladığı haberinde; Ubisoft’un yaklaşık 20 oyun hakkında detaylar ve çıkış tarihleri paylaşacağı bir etkinlik planladığını, bu etkinliği yaz aylarında (E3’ün hemen öncesinde) gerçekleştirilmesinin hedeflendiğini, ancak güncel gelişmeler nedeniyle bu planın şimdilik askıya alındığını söylüyor.

Henderson; gösterilecek oyunları da listelemiş. Uzun süredir geliştirilen ve bir türlü çıkmak bilmeyen Skull & Bones, çok uzun süredir kendisinden haber alınamayan Beyond Good and Evil 2, merakla beklenen Avatar: Frontiers of Pandora ve Splinter Cell Remake gibi daha önce duyurulan oyunların yanında, The Crew 3 (Project Orlando), Immortals Fenyx Rising’in devam oyunu, Assassin's Creed Rift gibi henüz duyurulmamış oyunlar da yer alıyor bu listede.

Listenin dikkat çeken üyelerinden birisi ise, yeni Prince of Persia oyunu. Ubsioft Montpellier tarafından geliştirilen oyunun “Ori’den ilham alan” bir 2,5 boyutlu oyun olduğu söyleniyor. Henüz oyun hakkında çok fazla detay yok. Ama, Henderson yakın zamanda bu yeni PoP oyunu hakkında daha fazla bilgi geleceğine inandığını söylüyor. Serinin özüne dönüşü için güzel bir adım olabilir. Ubisoft'tan gelecek haberleri merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

 

YORUMLAR
BarisKayatekin
22 Mart 2022 12:03

Ulan hiç akıllanmıyorsun ubisoft be. 12 yıldır Prince of Persia'ya adam akıllı bir devam oyunu bekliyoruz yapmıyorsun. 2.5 boyut nedir abi??? Remake yaptın onu da maf ettin!  yapsana şöyle AAA üç boyutlu yarı açık dünya god of war yapısında bir oyun. Yeter be!

Parolamı Unuttum