UFL’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

1 ay sonra bizlerle

EA Sports FC ve eFootball serilerine rakip olmaya hazırlanan ücretsiz futbol oyunu UFL’nin çıkış tarihi belli oldu. Kendisiyle buluşmak için çok fazla beklememize gerek kalmayacak, önümüzdeki ay geliyor.

Oyunun geliştiricisi Strikerz Inc.’in CEO’su Eugene Nashilov, oyunun çıkış tarihiyle ilgili açıklamada “UFL'yi 12 Eylül'de piyasaya süreceğiz. Dünya çapında oyun severlerin bundan keyif almasını sabırsızlıkla bekliyoruz. 2 açık beta testinde bize sağladıkları paha biçilmez geri bildirimler için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. UFL’nin çıkışı yolculuğumuzda bir dönüm noktası olacak. Fakat bunun sadece bir başlangıç olduğunun da farkındayız. UFL ile sunduğumuz deneyimi sürekli olarak güncelleyecek ve geliştireceğiz” diyor.

UFL’nin 2. açık betası geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilmişti. Bu 2 açık betada 100’den fazla ülkeden oyuncunun 1,5 milyondan fazla kulüp oluşturulduğunu söylüyorlar. Bu da oyuna yönelik önemli bir ilginin bulunduğunu teyit eden bir veri olarak değerlendirilebilir. Bu ilginin karşılığını ne kadar verecek, ne kadar başarılı olabilecek, bunu 12 Eylül’den itibaren göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum