Unreal 5 İle Geliştirilen Superman Demosu Gündeme Bomba Gibi Düştü

Siz yine de sağda solda Superman diye anlatmayın bunu...

Özgürce dolaşabileceğimiz, dünyanın yetersiz ve insanların çelimsiz hissettireceği bir Superman oyununu eminim hepimiz uzun süredir bekliyoruz. Zaten bu sebeple de sık sık "hayran yapımı" Superman oyunları görüyoruz. Fakat bu kez oldukça ilginç bir haber ile karşınızdayız.

Star Wars: Rogue Squadron'ı üreten Factor 5 ekibi, 2000'li yılların başında "Blue Steel" kod adlı bir Superman oyunu üzerinde çalışıyordu. Aradan geçen 20+ yılın ardından bu proje bir kez daha ayaklanmış görünüyor. En azından tek ayağı üzerinde zıplıyor diyebiliriz...

Blue Steel isimli prototip

Epic Games ile çalışan Amber Studio'dan geliştirici Volod son günlerde kendi hesabından ilginç Unreal 5 görüntüleri paylaşmaya başladı. Unreal 5'in The Matrix Awakens demosunu hatırlayanlarınız olacaktır. İşte bu yeni proje de bahsi geçen motoru kullanıyor.

Tabii ki bu oyun için yeni bir Superman oyunu demek güç zira bunun için DC Comics'ten izin almak gerek. Fakat şu anda görüntülere baktığımızda projenin çıkış noktasının Superman olduğunu görebiliyoruz. Bununla birlikte karaktere telekinesis gibi özellikler de eklenerek farklılık yaratılmış.

Volod ve ekibi şimdilik proje için kendilerine yardım arıyor.

YORUMLAR
Mert
11 Nisan 2022 16:36

Texture'suz, animasyonları doğal olmayan bir modeli hali hazırda var olan demoya eklemişler. Neden bu kadar popüler olduğunu anlayamadım açıkçası

Parolamı Unuttum