Vampire The Masquerade: Bloodhunt'ın Geliştirilmesi Sonlandırılıyor

Çıkışından sadece bir buçuk sene sonra

Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Vampire the Masquerade: Bloodhunt, 2021 yılının sonunda çıkmıştı. Oyunun çıkışının üzerinden henüz bir buçuk sene geçti ama geliştiricisi Sharkmob artık oyunu geliştirmeyeceklerini duyurdu.

Sharkmob yeterli oyuncu sayısına ulaşamadıkları için böyle bir karar aldıklarını söylüyor. Oyun için parasallaştırma seçenekleri de tabii ki kapatılacak.

Bu durum Bloodhunt'ın oynanamaz duruma gelmesi anlamına gelmiyor. Sunucular şimdilik açık kalacak, hatta oyunu taze tutmak için bir de oyun içi oylama sistemi eklenecekmiş. Ancak oyuncular 48 diğer vampire karşı mücadele ettikleri bu battle royale oyununda oyuncu sayısının azalması demek, zaten maçların gerçekleşme hızını oldukça düşürecek. Yani bu noktadan sonra oyunu taze tutmak çok da mümkün görünmüyor.

"Oyunun çıkışından bu yana oyuncularımızı heyecanlandırmak ve memnun etmek için bir yolculuğa çıktık, ancak harika ve oldukça ilgili bir topluluğumuz olmasına rağmen, gelişimi sürdürmek için gereken kritik kitleye ulaşamadık. Bu durum bizi Bloodhunt'ın daha fazla geliştirilmesini durdurma kararına götürdü. Bununla birlikte, Bloodhunt sunucuları açık kalacak ve oyun oynanmaya devam edecek. Amacımız aktif bir oyuncu kitlemiz ve topluluğumuz olduğu sürece sunucuları açık tutmaktır.

Oyundan keyif alan ve oynamaya devam etmek isteyenler için oyunun ilgi çekici olmaya devam etmesini sağlamak amacıyla bazı çözümler üzerinde çalıştık. Düzenli olarak yeni şeylerin kilidini açmak ve Bloodhunt'ı taze tutmak için oyun içi bir oyuncu oylama sistemi kullanılacak. Bloodhunt için planlanan son yama olacak bir sonraki güncellememizi yayınlamaya yaklaştığımızda bu sistemin nasıl çalıştığına dair ayrıntıları paylaşacağız. Bu güncellemeden sonra yayınlayacağımız yamalar sadece bakım amaçlı olacak.

Ayrıca 26 Eylül'de oyun içi satın alımları da kapatmayı düşünüyoruz. Bu gerçekleşmeden önce, oyun içi jetonları daha kolay kazanmanın bir yolunu hayata geçireceğiz, böylece oyuncular bu tarihten sonra oynamaya ve kozmetiklerin kilidini açmaya devam edebilecekler." diyor Sharkmob, yaptığı açıklamada.

Artık battle royale furyasını geride bırakmışız gibi hissediyorum, bilmem siz ne düşünüyorsunuz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum