Video Oyunları İçin Hazırlanan Belgesel Kickstarter'daki Yerini Aldı!

Video Games: The Movie desteklerinizi bekliyor.

Mediajuice Studios'un video oyunları endüstrisi ve kültürü üzerine hazırlamak için yola çıktığı belgesel Video Games: The Movie an itibarı ile Kickstarter'daki yerini almış durumda. Kendisi elbette oyuncuların desteklerini bekliyor.

Oyuncuların çoğu zaman yanlış anlaşılan bir topluluk olduğunu belirten yapımcılar belgeseli çekmekteki amaçlarının bu durumu ortadan kaldırmak ve video oyun kültürü ile oyuncular hakkındaki şahanelikleri ortaya koymak olduğunu söylüyor. Ancak belgesel bununla kalıyor mu? Hayır. Mediajuice Studios yapımda oyun sektörünün perde arkasında yaşananları da ortaya koyma niyetinde. Atari'nin kurucusu Nolan Bushnell, Gears of Wars'un yaratıcılarından Cliff Bleszinski ve oyun sektöründen daha birçok ünlü ismin yer aldığı belgeselin 60,000 dolarlık bir hedefi bulunuyor ki ilk gününde bunun 29.000 doları toplanmış durumda.

Kickstarter sayfasına şuradan ulaşıp hakkında daha fazla bilgi alabileceğiniz Video Games: The Movie'de yeni nesil oyun ve konsollar üzerine yapılan konuşmanın yer aldığı videoya ise biraz aşağıdan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum