Unutulmaz Oyun Müzikleri: Sid Meier's Civilization IV - Baba Yetu

Christopher Tin’den gayet güzel bir parça

[ Haftalık Unutulmaz Oyun Müzikleri köşemizde hafızalarımızdan çıkmak bilmeyen, hepimizde derin izler ve tatlı anılar bırakan oyun müziklerini birlikte hatırlıyoruz. ]

Civilization serisine yüzlerce saat gömen her oyuncunun teyit edeceği şeylerden birisi oyunun müziklerinin de hafızalarımıza kazındığıdır. Her bir oyunda bu gelenek devam eder; dolayısıyla aklımıza gelebilecek çeşitli parçalar var. Bugün de bu parçalardan birisiyle devam edelim istedim, rotayı serinin dördüncü oyununa çevirdim.

Christopher Tin – Baba Yetu

Christopher Tin, gayet etkileyici bestelere imza atan bir müzisyen. Civilization serisiyle de yolu kesişiyor ve gayet de iyi oluyor bana sorarsanız.

Civilization IV’ün açılış ekranında bizi karşılayan ve hafızalarımızda yer eden melodi Baba Yetu, bu işte Chritopher Tin’in ne kadar mahir olduğunu gösteriyordu bizlere. Enstrümantal bölümleriyle de vokalleriyle de çok hoş bir parçaydı. Kendine has bir ritmi olan parça, bizleri birazdan başlayacağımız medeniyet mücadelesine gayet güzel bir şekilde hazırlıyordu. Şu parçayı dinledikten sonra, medeniyetinizi adım adım büyütmek ve dünyaya hükmetmek için sabırsızlanmamak elde mi :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum