World of Tanks, D-Day'in 80. Yıl Dönümünü Özel Etkinliklerle Kutluyor

Özel bir PvE Kip ve bir dizi tarihsel aktivite

İkinci Dünya Savaşının en önemli dönüm noktalarından biri olan Müttefiklerin 6 Haziran 1944'teki Normandiya çıkarmasının 80. yıl dönümü şerefine World of Tanks bir dizi oyun içi anma etkinliği düzenliyor. Bunlar arasında Overlord Operasyonu adlı yepyeni PvE kipi, temalı bir Savaş Kartı Sezonu, İngiltere'de D-Day'e katılmış bilinen tek sağlam Tank Çıkarma Gemisi olan LCT 7074'ün güvertesinden özel bir tarihsel canlı yayın ve fazlası var.

Tankçılar 6 Haziran'dan itibaren yepyeni bir tek kişilik PvE kipinde oynayabilecek. Bu kip Overlord Harekâtından esinleniyor ve Normandiya çıkarmasının savaşını yaşama fırsatı sunuyor. Katılımcılar ikonik M4A3E8 Sherman tankına kumanda edecek, ana görevleri düşmanın güçlendirilmiş mevkilerini yarmak olacak. Oyuncular uçaksavar bataryalarını koruyan sahil koruganlarını yok ederek Müttefik kuvvetlerinin yapay zeka kontrolündeki keşif uçaklarından ve hedeflere devasa hasar verebilen zırhlı toplarından destek alabilecek.

Tankçılar ek zorluklarla da karşılaşacak çünkü harita öldürücü mayınlarla dolu olacak. Komutanların başarıyla ilerleme sağlayabilmeleri için yanlarında gizli bir silahı olacak: Sherman Crab. Bu araç, İkinci Dünya Savaşı sırasında aktif görev alan, özel tasarlanmış bir mayın tarama aracıydı. Tarihî çıkarmalar sırasında Sherman Crab kara mayınlarını kasten patlatarak askerlerin savaş alanında güvenle ilerlemesine yardımcı olmuştu. Oyun kipinde de zafere giden yolda kritik önem taşıyacak.

Hazirandan eylüle kadar sürecek özel D-Day Savaş Kartı Sezonunda oyuncular üç Bölümde ilerleyecek, Normandiya esintili 3B stilleri olan üç yeni Seviye VI Premium tank ve üç özgün mürettebat üyesi açacak. Sezonda tahvil, kredi, Premium Hesap, donanım ve başka oyun içi ürünler gibi geniş bir ödül yelpazesi bulunuyor.

Tankçıları ayrıca yıl dönümü kapsamında etkinlikler hakkında bilgi almalarını sağlayacak özel bir etkileşimli D-Day Etkinlik Haritası karşılayacak. Temalı görevler dizisinde ilerleyen oyuncular, Premium araçlar, özgün özelleştirmeler ve Premium Hesap günleri ile takas edebilecekleri özel Jetonlar alacaklar.

Bu özel etkinlikler hakkında tüm detayları web sayfasından okuyabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum