Xperia Walkman ve Xperia Cybershot Yolda

Sony, yeni Xperia'larında eski dostlarını yenien hayata geçiriyor.

Xperia Z ile pek çok kullanıcının gönüllerinde yeniden taht kuran Sony, söylentilere göre üç yeni telefon modeli üzerinde çalışıyor: Xperia Cybershot, Xperia Walkman ve Xperia Blabla.

Evet sonuncusunun ismi bile belli değil, ancak üst seviye bir telefon olacağı söyleniyor Xperia Blabla'nın. Diğer modellerin de isminden anlayabilirsiniz zaten iyi olmaya çalışacakları yönlerini. Xperia Cybershot ise, Sony'nin kamera konusunda sınıfında bir numara olacak bir cihaz yaratma hedefinin bir ürünü. Gelen bilgilere göre Carl Zeiss lensle gelecek olan telefonun sensörü, Nokia PureView 808'le aynı boyutta olacak. Performans konusunda da benzeşirlese, tadından yenmez bir ürün çıkacaktır karşımıza.

Xperia Walkman de güçlü donanımını, dahili ses güçlendirici ve farklı ses teknolojileriyle birleştirecek. Tabi kutusundan çıkacak yüksek performanslı kulaklıkları da cabası. Eskiden Walkman telefonlar Motorola'nın birkaç modeli ve Nokia XpressMusic'lerle kapışırlardı. Şimdiyse Sony'nin karşısında HTC BeatsAudio'lar duruyor.

Bekleyip göreceğiz yeni modelleri. O zamana kadar sizleri, Xperia Z ile başbaşa bırakıyorum oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum