X’te Kim Neyi Beğenmiş İfşa Dönemi Bitiyor!

Porno hamlesinden hemen sonra gelmesi tesadüf mü?

Canımız Twitter’ımız X’e dönüştüğünden beri yeni isminin ve yeni çirkin imajının hakkını vererek, yeni kurallarla şekillenmeye devam ediyor.

İçeride kalan son kuşların uçurduğu yeni bir habere göre bugünden başlayarak beğen tuşuna tıkladığımızda cümle alem bundan haberdar olmayacak. Artık varsayılan olarak gizli şekilde gelecek “beğenileri göster/me” seçeneği halihazırda Premium aboneler için zaten vardı ama herkes için geçerli olması, uygulamanın genel çehresini değiştirebilecek bir gelişme. Haberin duyulmasının ardından Elon Musk da bir ekran görüntüsü paylaşarak “İnsanların saldırıya uğramadan bir gönderiyi beğenmesini sağlamak önemli” dedi.

Bu değişikliğin özellikle kullanıcıların kamuoyundaki imajını zedelememek için yapıldığını birkaç hafta önce yine bir X çalışanı (ne berbat bir isim gerçekten bu yahu, yazarken elim gitmiyor…) açıklamıştı. Böylece “uç” içeriklerin de tepki çekme korkusu olmadan beğenilebileceğini belirtmişti.

Son duruma göre profillerimizden Beğeniler sekmesi kaldırılıyor. Halen gönderilerinize gelen beğenileri kendiniz görebiliyorsunuz ve kaç beğeni olduğu rakamsal olarak herkese açık ancak başkalarının postlarını kimler beğenmiş göremeyeceksiniz.

Siz yine de beğen tuşuna abanmadan önce güncellemenin kendi profilinize geldiğinden emin olun…

YORUMLAR
Atlas Estrella
12 Haziran 2024 14:12

“İnsanların saldırıya uğramadan bir gönderiyi beğenmesini sağlamak önemli” hmmm... sanki haklı gibi...

Parolamı Unuttum