Yeni Astro Bot Oyunu Duyuruldu!

Miniş robot geri dönüyor

Birkaç gündür geleceği iddia edilen yeni Astro Bot oyunu resmen duyuruldu. Bir nevi teknoloji demosu görevi gören Astro, artık tam teşekküllü bir oyuna kavuşuyor. Oyun, PlayStation 5 üzerinde 6 Eylül'de çıkış yapacak.

PlayStation Blog üzerinde yayınlanan duyuruda, stüdyo yöneticisi Nicolas Doucet "oyuncuların isteklerini dinlediklerini" ifade ediyor. Astro'ya yoğun bir ilgi olduğunu dile getiren Doucet, bu nedenle kendisine özel bir oyun hazırladıklarını ifade etmiş. Dev bir uzay macerası bizleri bekliyor olacak.

Astro'nun yeni macerası, 6 galakside toplam 80 bölümden oluşacak. Astro'nun etrafa dağılan mürettebatını arayacağımız oyunda, farklı biyomlarda farklı aksiyonlara girebileceğiz. Tabii bu maceralar esnasında PlayStation evreninden tanıdığımız isimler de Astro'ya yardımcı olacak.

15 farklı yeni yeteneğe sahip olacak Astro, DualSense kontrolcüsünü de yine iliklerine kadar kullanacak.

YORUMLAR
omrkcmn
31 Mayıs 2024 16:51

Koskoca PlayStation markasının son yıllarda çıkardığı tek eğlenceli platform serisi şu seri. Şaka gibi bir döneme girdik. Resmen fetret devri. Oyun olarak bu kadar kısır bir dönem var mıdır ey cemaatel müslimin

Parolamı Unuttum