Yeni Civil War Klibi Bir Çok Soruyu Yanıtlıyor

Cap mi Tony mi?

Captain America: Civil War ekibinin Enternatinment Weekly'ye verdiği kısa röportaj merakla beklenen film hakkında bir çok soruya cevap oldu. Fakat yenilerini sordurmaktan da geri kalmadı.

Çizgi roman ile farklı olacağı bilinen filmde taraflar nasıl ayrılacak, Bucky haricinde ne sebep olacak diye düşünüp duruyorduk. Öğrendik ki devlet Avengers ekibine "kafanıza göre koşturup durmayın artık, kanunları takip edin" diyecek ve bir anlaşma imzalatacak. Tıpkı çizgi romanda olduğu gibi Tony ve CaptainAmerica ayrı düşecekler. Üstüne bir de Bucky olayı eklenince ortam iyice gerilecek! 

Bu olay sadece Avengers üyelerini değil, bütün Marvel evrenini etkileyecek. Çünkü Avengers üye olmayan kahramanlar da katılmak zorunda. Burada devreye BlackPanther, Ant-Man gibi karakterler giriyor. Röportajda Black Panther'ın çok önemli bir rolü olacağı açıklandı. ÖrümcekAdam ise henüz ne tarafta ya da hangi rolde bilinmiyor. Umarız tahmin edildiği gibi filmin sonunda gözükmez, çizgi romandaki gibi tartışmanın göbeğinde çok önemli bir rolde karşımıza çıkar. Fakat onun rolünün Ant-Man ya da Black Panther ikilisinden birine gideceğini tahmin ediyoruz. Sonuçta yüzünde maske olan kahraman sayısı o kadar.

Gönül isterdi ki Daredevil da yer alsın, Jessica Jones ve Luke Cage de bulunsun, Agents of SHIELD'da gördüğümüz Inhuman karakterler de yer alsın ama şimdilik onlara dair hiçbir şey söylenmiyor. Belki isimleri geçer filmde, bilemeyiz. Fakat ortak evrende geçen dizi yapıp filmine koymamak ne kadar mantıklı bilinmez. Sonuçta Daredevil filmde yer alan karakterlerin çoğundan daha önemli ve popüler bir geçmişe sahip. 

Videoyu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz, fakat Türkiye'ye kapalı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum