Advertisement

Yeni Road Rash Gelebilir

Tabii eğer yeterince istersek

90'lı yılların unutulmaz oyunlarından Road Rash'in yardımcı tasarımcısı ve kodcusu Dan Geisler, Reddit sitesi üzerinden yayınladığı bir postta, yeni bir Road Rash oyunu yapmayı düşünebileceğini belirtti.

Geisler, "Üçüncü oyundan sonra yeni bir oyun ihtimali hiç tartışılmadı çünkü benim de heyecanım sönmüştü. Ancak şimdi yeni bir Road Rash için hazırım. Road Rash'i oynamayı ben de özledim. Eğer yeteri kadar ilgi olursa, bir kickstarter kampanyası düzenleyebilirim." dedi.

Hakları hala EA'in elinde olan oyun için Geisler'in ne planladığını bilmiyoruz ancak EA Markalar Müdürü Frank Gibeau, 2011 yılında Road Rash'in geleceği hakkında yöneltilen soruya; "10 yıl önceki oynanışın üstüne yeni teknolojiyi dayayarak güzel bir oyun yapmış olmayız. Yeni bir şeyler eklememiz lazım" diyerek konuya sıcak bakmadıklarını belirtmişti.

Her yapımcının soluğu kickstarter'da alıyor olması elbette hoş değil ancak eski klasikleri eğer hakkıyla hayata geçirmelerinin tek yolu buysa, cebimizi bir kere daha yoklayabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum