Yeni Söylentilere Göre Diablo 4, 2023 Nisan Ayında Çıkacak

Ön siparişlerin TGA'da açılması bekleniyor

Window’s Central'ın iddiasına göre Diablo 4 2023 yılının Nisan ayında çıkacak, oyunun ön siparişleri ise Aralık ayında açılacak. Aralık ayı bildiğiniz gibi The Game Awards ayı, muhtemelen TGA'da yayımlanacak yeni bir fragman eşliğinde Activision Blizzard'ın ön siparişleri açtığını duyacağız. Bu yıl The Game Awards 8 Aralık tarihinde düzenlenecek.

Zaten bu yılın başlarında sızdırılan Activision iç yazışmalarında da Diablo 4 için asıl reklam kampanyasının The Game Awards ile birlikte başlayacağı belirtiliyordu. Bu da iddiaların gerçeklik payını artıran bir detay.

Diablo 4 birkaç özel betadan geçti ve şu sıralar da oyunun kapalı betası sürüyor. Oyun ön siparişe açıldığındaysa, oyunu satın alanlar açık betaya da erişebileceklermiş. Bu da ön sipariş miktarının yüksek olmasını sağlayacaktır kesinlikle.

Diablo 4'te Diablo Immortal benzeri açgözlü mikro ödeme içeriklerinin olmayacağına dair birkaç kez söz verdiler. Ayrıca Diablo 4'ün Blizzard açısından gerçekten de bir son şans oyunu olduğunu kabul etmek lazım. World of Warcraft eski ihtişamının yanına bile yaklaşamıyor, Overwatch 2'nin durumu belli, Hearthstone'un ise buradan nereye gidebileceği meçhul. Diablo Immortal'a gelen tepkileri "o nasılsa oynaması ücretsiz bir oyun" diyerek yumuşatabiliyorlar ama Diablo 4'te böyle bir şansları da olmayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum