ZoneTalks 2.0 Oyun Geliştirme Zirvesine Bir Hafta Kaldı

18 Mayıs'a geri sayım başladı

Yerli oyun endüstrisinin en çok ilgi gören oyun geliştirme konferanslarından Zone Talks, 18 Mayıs tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüs’te oyun geliştiricileri bir araya getirecek.

Geçtiğimiz sene BUG Zone tarafından ilki düzenlenen ve sektörde büyük ses getiren bu zirve; 400’e yakın katılımcı, birbirinden verimli paneller ve onlarca başarılı indie oyunun sergisi ile gerçekleşmişti.

ZoneTalks 2.0 ile seriye kaldığı yerden devam eden BUG Zone Oyun Geliştirme Kulübü, bu kez “post mortem” teması ile birlikte yine birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacak ve katılımcılara ilham kaynağı olabilecek verimli panellerin yanında sektörden yeni bağlantılar edinme imkanı sunacak. Ayrıca bir çok indie ekip, etkinlik alanında stant açarak katılımcılara oyunlarını gösterme imkanı bulacak.

Eğer siz de bu zirveye katılmak isterseniz tek yapmanız gereken şu formu doldurmak ve sonrasında da sık sık posta kutunuzu kontrol etmek.

Etkinlik alanında stant açıp oyununu katılımcılara sergilemek isteyen bir bağımsız geliştiriciyseniz o halde doldurmanız gereken form şu.

Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ve oyun geliştirmeye tutkuyla bağlı öğrencilerin buluşma noktası BUG Zone Oyun Geliştirme Kulübü, İstanbul’un bağımsız oyun sahnesinin merkezi haline gelen BUG Lab (Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı)’in güçlü yapılanması ve desteğiyle faaliyet gösteriyor. BUG Zone, Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde kurulup faaliyet gösteriyor olsa da etki alanı ve topluluk üyeleri bakımından yerli oyun arenasındaki oyun geliştirmeye ilgili herkesi bir araya getirmeyi amaçlıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum