Arma 3'e Devasa ve Bedava Bir Güncelleme Geldi - Oyuna Koca Bir Ada Eklendi

ARMA III'e Apex'ten beri en büyük güncelleme geldi. Hem de bedava!

Bohemia'nın en güçlü yapımlarından biri olan ARMA III'e Operation Flashpoint: Cold War Crisis günlerinden hatırlayacağımız Malden haritası eklendi. Yeni güncelleme Steam'de yerini DLC kategorisinde aldı, ancak bu DLC ücretsiz. Geçtiğimiz sene çıkan Apex yaması kadar büyük olmasa da bu güncelleme de bir hayli büyük. 

Steam'de ARMA III'e sahipseniz DLC otomatik olarak kütüphanenize ekleniyor. Malden haritası yaklaşık olarak 62 km2 ve adanın üzerindeki binalar, yapılar ve bitki örtüsü tıpkı Op. Flashpoint'teki gibi. Bununla birlikte renk paleti, bina kaplamaları, yeni ahırlar da bu adaya eklenmiş. Malden, ARMA oyuncularının hatırlayacağı üzere Lefkada isimli bir Yunan Adası'nda geçiyor. 

modlamasi-en-kolay-15-oyun-haber-ici

Malden ile birlikte 10 kişilik aynı takımda çok oyunculu modu da ARMA III'e ekleniyor. Combat Patrol isimli bu oyun modunda farklı görevler yer alıyo ve sayıca bir hayli fazla yapay zeka tarafından kontrol edilen askerlere karşı mücadele edeceğiz. Combat Patrol modu sadece Malden için değil tüm ARMA haritalarında oynanabilir olacak.

Bunlara ek olarak Bohemia'nın Argoisimli ücretsiz oyunu da çıktı. ARMA tabanlı taktiksel savaş oyunu olarak tanımlanan Argo'yu isterseniz 10 dolarlık destekçi paketi ile de temin edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum