FIFA 18'le Birlikte Legends Tarih Oluyor, Yerine ICONS Geliyor.

ICONS, FIFA 18'in PC, PS4 ve Xbox One versiyonları için geçerli olacak!

 Bir PC ya da PS4 oyuncusu olarak FIFA'nın FUT'ta Xbox'a özel Legend oyuncularına imrenerek bakıyorsanız size güzel bir haberim var. Artık öyle üzgün üzgün bakmakla yetinmek zorunda kalmayacağız!

EA Sports'tan yapılan açıklama ile Xbox'a özel Legend oyuncu kartlarının FIFA 18 ile birlikte tarih olacağı, yerine ICONS isimli özel kartların geleceği duyuruldu. Hem de üç büyük platform olan PC, PS4 ve XboxOne'a!

İlk ICON oyucumuz ise Ronaldo! Yenisi değil, gerçek Ronaldo...

Bilmeyen arkadaşlarlar için ufak bir açıklama yapmak gerekirse: Legends; FUT'ta kullanılan ve emekli olmuş efsanevi futbolcuları takımımıza katabilmemizi sağlayan kartlardı. Fakat ne yazık ki sadece Xbox'a özeldi. Legends'ın yerine geçecek olan ICONS da aynı işe yarayacak ama bu sefer sadece Xbox'la sınırlı kalmayacak.

fifa-kapak-yildizlari

İşin bir de kötü yanı var. O da ICONS'ın PS3 ve Xbox 360'a gelmeyecek olması. En azından şimdilik bildiğimiz kadarı ile ICONS; FIFA 18'in sadece PC, PS4 ve Xbox One versiyonları için geçerli olacak.

Nintendo Switch'e FIFA 18 Değil EA Sports FIFA Geliyor

Bu arada bir üzücü haber de Nintendo Switch sahiplerine geliyor. FIFA 18'in Switch versiyonu Frostbite motoru ile çalışmayacak ve bu versiyona Journey hikaye modu dahil olmayacak.

FIFA 18; 29 Eylül'de PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve Nintendo Switch için piyasaya çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum