Haziran 2017'de Çıkacak Oyunlar

Dövüşten araba yarışına

Mayıs ayını geride bırakırken, Haziran 2017'de çıkacak önemli video oyunlarından bazılarını burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca, Xbox Live Gold aboneliği olan arkadaşlar Haziran ayında bedava olarak alacakları oyunlara buradan bakabilirler.

Çıkacak oyunlar arasından dört gözle beklediğiniz bir oyun var mı?

2 Haziran

Tekken 7 (PlayStation 4, Windows PC, Xbox One)

Tekken 7, bu oyununda 1'e 1 dövüşlere odaklanıyor. Tekken 7'yi Xbox One için alacaklar, Tekken 6'nın geriye doğru uyumlu, ücretsiz Xbox 360 kopyasını da alacaklar. PlayStation 4 oyuncuları ise özel kostümler ve müzik kutusu modu elde edecekler. Ayrıca, Tekken'in 8-bit grafiklerle anlatılan hikayesini buradan izleyebilirsiniz.

6 Haziran

The Elder Scrolls Online Morrowind (Mac, PlayStation 4, Windows PC, Xbox One)

Morrowind genişleme paketi Vvardenfell alanını, otuz saatten fazla oynanışı, yeni oyuncu VS oyuncu içeriğini ve Warden isimli yeni karakter sınıfını oyuna getiriyor.

Wipeout Omega Collection (PlayStation 4)

PlayStation'ın fütüristik yarış serisi için Wipeout HD, Wipeout HD Fury ve Wipeout 2048'i içeren bir koleksiyon geliyor.

9 Haziran

Dirt 4 (PlayStation 4, Windows PC, Xbox One)

Karşınızda Codemasters'ın 1999 yılına dayanan off-road yarış serisinin en son oyunu. Serinin eski oyunları Colin McRae'nin lisansıyla satılıyordu. Dirt 4, 2011'de çıkan Dirt 3'ten bu yana çekirdek serinin ilk oyunu olacak. Son birkaç yılda da Dirt: Showdown ve 2016'nın en iyi spor oyunu ödülünü alan Dirt Rally gibi spin-off'lar da çıktı.

16 Haziran

Arms (Nintendo Switch)

Dört kişiye kadar oyuncuyu destekleyen oyunda, çeşitli dövüşçülerden birini kontrol edebilir; uzatılabilir kollar kullanarak temel dövüş hareketlerini yapabilirsiniz. Oyuna, yayımlandıktan sonra yeni savaşçılar ve aşamaların olduğu ücretsiz yeni içerikler de gelecek.

20 Haziran

Final Fantasy XIV: Stormblood (Mac, PlayStation 4, Windows PC)

Stormblood genişleme paketi yeni bölgeler, şehirler, envanter ve seviye sınırı artırımı ve yeni kırmızı büyücü ve samuray iş sınıflarını içeriyor. PlayStation 3 desteği bu genişleme paketi ile gidiyor ancak bu oyuncular hiçbir ek ücret ödemeden PlayStation 4 sürümüne geçebilecekler. Normalde oyunu oynamaya devam etmek için aylık bir ücret ödemeniz gerekiyor. Ama oyunu denemek isterseniz 35. seviyeye gelene kadar oyunu ücretsiz oynayabiliyorsunuz.

27 Haziran

Dead by Daylight (PlayStation 4, Xbox One)

Farklı özelliklere sahip katilin farklı özlliklere sahip olan insanları avlamak için koşturduğu asimetrik hayatta kalma-korku oyunu konsollara da geliyor.

30 Haziran

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (PlayStation 4)

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy koleksiyonu ilk üç Crash oyununu içeriyor: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot: Warped. Yenilenen üçlemenin yeni aydınlatma, animasyonlar, 4K ve PS4 Pro için geliştirilmiş sinematik özellikleri ve tamamen yenilemiş oyun müzikleri var. Oyunun başka bir oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum