Nintendo Switch'e FIFA 18 Değil EA Sports FIFA Geliyor

Hani Switch'teki de FIFA 18 olacaktı?

 Daha önce FIFA 18'in Switch'te de aynı isimle ve aynı oyun olarak çıkış yapacağını duyuran EA Sports, fikir değiştirmişe benziyor.

EA Play 2017'deki oyunlar listesine baktığımızda FIFA 18 ve Nintendo Switch FIFA'sı iki ayrı oyun olarak gözüküyor. 10-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan EA Play 2017'de tanıtılacak Switch oyununun nasıl bir yapım olacağını ise henüz bilemiyoruz. EA Sports'un bu yaz sonunda görevi bırakacak olan patronu Peter Moore, şubat ayında yaptığı açıklamada oyunun kesinlikle "FIFA 18" adıyla çıkış yapacağınısöylemişti. Bununla birlikte Moore'un yaz sonunda şirketten ayrılacağını ve futbol takımı Liverpool'un başkanlığını yapacağını düşünürsek belki de ondan bağımsız olarak yeni bir karar alınmış olabilir. 

EA Sports'un alternatif konsollara çıkardığı spor oyunları genelde ana oyunun kısılmış versiyonları olduğu için biraz tadım kaçtı açıkçası. FIFA 18 benim için Nintendo Switch alma sebebi olabilirdi, ancak şimdi bir kuşkuya düştüm. 

> E3 2017'ye Adım Adım - FIFA 18 

FIFA 18'i EA Play 2017'de oynayıp size en kısa sürede oyunla ilgili tüm tecrübelerimizi aktaracağız, hatta bunun için can atıyoruz diyebilirim. Oyunun Nintendo Switch sürümünde ne tür farklılıklar var, öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz Oyungezerler.

E3 2017'de olan bitenden habersiz kalmamak için E3 sayfamızısekmelerinize eklemenizi tavsiye ediyoruz. Bizi takipte etmeye devam edin! 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum