Söylenti: Telltale'in Sıradaki Serisi James Bond Olacak

Solstice mi geliyor yoksa?

Telltale bu aralar çok sayıda oyuna birden yoğunlaşmış durumda. Bir yandan Minecraft: Story Mode'un ikinci sezonu, devam etmekte olan Guardians of the Galaxy, yine Game of Thrones'un ikinci sezonu falan derken diğer yandan da yaptığı anketlerle hedef kitlesinin nabzını tutmaya, bundan sonra hangi yeni serilere yönelmesinin akıllıca olacağına karar vermeye çalışıyor.

AnEvilHag ismindeki Twitter kullanıcısı Telltale'in gelecek planlarına dair iki tane resim paylaştı. Bu resimlerin firmanın gizlice yaptırdığı bir anketten alındığını söyleniyor ve anket sorularında Telltale'in henüz herhangi bir şekilde duyurusunu yapmadığı iki oyun görüyoruz. Bunlardan biri son derece olumlu eleştiriler alan ve belki de Telltale'in en iyi oyunlarından biri olan Tales from the Borderlands'in 2. sezonu. Diğeri ise sinema tarihinin en önemli serilerinden biri olan, dünyaca ünlü süper casus James Bond!

Paylaşılan resimde Solstice isminde yeni bir seri görünüyor ve bu isme elbette James Bond'un ikonik 007 sembolü eşlik ediyor.

 

Aslında bu serinin sinyallerini Telltale'in CTO'su ve kurucu ortağı Kevin Bruner çok önceden vermiş ve kendisine en çok hangi seriyi oyuna uyarlamak istediği sorulduğunda hiç düşünmeden James Bond demişti. Bruner'e göre James Bond bir macera oyununa inanılmaz derecede yakışacak bir karakterdi ve "Ben sıkı bir James Bond hayranıyım ve onu bir kitle katili olarak gösteren oyunlar oynamaktan oldukça sıkıldım. James Bond bir süper casustur, inanılmaz yetenekleri vardır. Ne filmlerinde, ne de kitaplarında öyle toplu cinayetler falan yoktur - ikisi de daha çok casusluğa ve entrikalara yoğunlaşmıştır" diyerek de mevcut Bond oyunlarından memnun olmadığını ifade etmişti.

Bakalım artık başlamasına birkaç gün kalan E3 2017'de Telltale'in bu planları hakkında kesin bir şeyler duyabilecek miyiz?

> Üçüncü James Bond, Roger Moore 89 Yaşında Hayatını Kaybetti

YORUMLAR
Parolamı Unuttum