Vampyr'in E3 Fragmanında Kan Gövdeyi Götürüyor

Kana yeterince susadık mı?

Focus Home Interactive ve Dontnod Entertainment, büyük merakla beklediğim aksiyon RYO Vampyr'den E3 öncesinde yepyeni bir fragman yayınladı. Fragmanda bolca vampir, bol miktarda kan, bolca ısırık mevcut ve bunlar harika bir sinematik videoda bir araya getirilmiş.

Oyunda Jonathan Reid isminde, vampire dönüştürülmüş bir doktoru canlandırıyoruz. Düşünsenize hem doktor olarak Hipokrat yemini etmişsiniz, kendini hayat kurtarmaya, insanları iyileştirmeye adamışsınız. Ama bir yandan da bir vampir olduğunuz için başınızda büyük bir lanet var, iyileştirdiğiniz herkes aslında gözünüze yemek olarak görünüyor. Oyunda güçlenmek ve vampir yeteneklerimizi geliştirmek için hangi sivillerden besleneceğimizi seçmek zorunda olacağız, bir yandan da sokaklarda cirit atan vampir avcılarına, Skal yaratıklarına ve diğer uğursuzluklara rağmen hayatta kalmaya çalışacağız.

Vampyr'in savaş sistemi ile ilgili detayları önceki haberimizde okuyabilirsiniz. Dontnod'ın yaptığı açıklamaya göre oyunda 4 farklı son olduğunu biliyoruz ve bunlardan biri de kimseyi öldürmeden ulaşabileceğimiz Pasifist son. Bakalım aramızdan kaç kişi sokaktaki cazip yemeklerin arasında dolaşıp da kimseye bulaşmadan oyunu bitirebilecek. Tam bir irade sınavı :)

Vampyr Kasım ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak ve oyun hakkında yeni bilgileri E3 2017'de öğreneceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum