X-Com'un Ruhani Takipçisi Phoenix Point'ten Boss Videosu Geldi

Sıra tabanlı stratejileri özleyenlere

Orijinal X-COM oyunlarının baş tasarımcısı Julian Gollop'un kurmuş olduğu Snapshot Games, Phoenix Point üzerinde harıl harıl çalışmaya devam ediyor. Nihayet yayınlanan bir videoyla oyunun oynayışına da göz atma imkanı bulduk.

Gollop, IGN'ye verdiği röportajda aralarında dev bir Alien Queen'in de bulunduğu uzaylı yaratıklara karşı yapılan bir savaşı gösterdi. Bu videodan da görüyoruz ki ağız sulandıracak güzellikte, acayip sağlam bir strateji oyunu geliyor sevgili Oyungezerler.

Gollop'un söylediğine göre oyunda karşı ateş çok büyük önem taşıyormuş ve düşman, üzerine ateş açıldığında mutlaka misillemede bulunuyormuş. Ayrıca oyunda "İrade Puanı" ismindeki bir sistem kullanılacakmış ve askerlerimiz özel hareketlerini bu puanları harcayarak gerçekleştireceklermiş. Çoğu sıra-tabanlı oyundan alışık olduğumuz Action Points (AP) sisteminin bir benzeriyle karşılaşacağız yani.

Kickstarter'da 700 bin doların üzerinde bağış toplayan Phoenix Point'in 2018 yılının ilk çeyreğinde piyasaya olması bekleniyor. Oyun hakkında topladığımız bilgileri okumak için bir önceki haberimize göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum