112 Operator, Bugün İtibariyle PlayStation ve Xbox’a Geliyor

Acil durum senaryolarında görev sizi bekliyor

Arada öyle çok da büyük işler yapmamasına rağmen keyif aldığınız oyunlar çıkar karşınıza. Basit bir mantık üzerine kurulu olabilir, sade bir görsel tasarıma sahip olabilir, sadece birkaç temel mekanikten ibaret olabilir, ama yine de arada açıp oynamaktan keyif alırsınız.

Polonya'dan bağımsız bir oyun stüdyosu olan Jutsu Games tarafından geliştirilen 112 Operator da benim için böyle oyunlar arasında yer alıyor (-ki bu süreç bir önceki oyunları 911 Operator ile başlamıştı aslında). İşte bu basit ve bana göre keyifli oyun, bugün itibariyle PlayStation ve Xbox’a çıkıyor. Her iki konsol için de birer fragman paylaşılmış durumda:

112 Operator’da, acil durum merkezinde bir operatörü canlandırıyor, şehrin dört bir yanında meydana gelen olaylara müdahale etmek üzere mesai başındaki polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini yönlendiriyorsunuz. Ana senaryo modunda çeşitli Avrupa şehirlerinden birisinde görev alıyorsunuz -ki bunlar arasında İstanbul da bulunuyor. Ayrıca 5 tane de özel durum senaryosu var; ABD’den Finlandiya’ya, Japonya’dan Çin’e, orman yangınları veya fırtınalar gibi farklı acil durum senaryolarında krizi yönetmeye çalışıyorsunuz. Ama en ilgi çeken modu serbest mod (Free Game) olabilir. Burada dünya üzerinde dilediğiniz şehri seçip oynamanız mümkün.

Başlangıçta da belirttiğim gibi arada açıp eğlenceli 1-2 saat geçirdiğim oyunlardan. Siz de ister PC ister konsolda bir şans verebilirsiniz bence.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum