3DO'nun Kült Perili Ev Oyunu Killing Time, Nightdive Elinde Remaster Oluyor

The Thing de sırada

1995 yılında 3DO konsolu için çıkan ve bir kült klasik kabul edilen perili ev FPS'si Killing Time bunca yılın ardından remaster versiyonuyla yeniden karşımıza çıkacak. Üstelik dümende yine remaster ustası Nightdive Studios bulunuyor.

Hatta Nightdive Studios'un verdiği ipuçları Killing Time'ın yanı sıra bir diğer kült oyun The Thing'in de remasterını yapacaklarını gösteriyor.

Killing Time 1930'larda geçen bir oyundu ve amacımız sonsuz yaşam verdiğine inanılan Kadim Mısır su saatini bulmaktı. Bunun için kendimizi perili bir evin içinde buluyor, katil palyaçolardan şeytani hizmetçilere türlü türlü kötülüğe karşı mücadele veriyorduk.

Killing Time: Resurrected'da aslına uygun olan yenilenmiş karakter çizimleri ve spritelar, çözünürlüğü artırılmış dokular, daha akıcı bir oynanış, daha sıkı kontroller, 4K çözünürlük desteği, PC'ye özel grafik özellikleri ve fazlası bulunacak.

Killing Time: Resurrected'ın çıkış tarihi belli olmasa da platform olarak PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Switch sayılmış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum