A Hat In Time Nintendo Switch'e Geliyor - PC İçin De Ücretsiz DLC Yolda

Nintendo Switch'e de gelen gelene.

 İlk olarak PC'ye çıkan, ardından PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında da oyuncularla buluşan A Hat in Time, şimdi de Nintendo Switch'e geliyor! Buna ek olarak oyunun PC sürümü için 13 Eylül'de ücretsiz bir DLC çıkış yapacak. Bu DLC'de ekranı ayırarak co-op onama özelliği de olacak ve yepyeni bir macera oyuncuların beğenisine sunulacak. Seal the Deal isimli bu DLC'de Death Wish (Eceline Susamak) isimli yeni bir zorluk seviyesi de karşımıza çıkacak.

A Hat in Time, Super Mario 64'ü andıran üç boyutlu bir platform oyunu ve bir hayli de keyiflidir kendisi. Oyunun yapımına Kickstarter üzerinden destek olanlar arasında yer alıyorsanız DLC'ye ücretsiz olarak sahip olacaksınız. Bunun haricinde Seal the Deal'a ücretsiz sahip olmak istiyorsanız DLC yayımlandıktan hemen sonraki 24 saat içerisinde indirmeniz gerekiyor. İlk 24 saatten sonra DLC'nin ücreti 5 dolar olacak sevgili Oyuıngezerler. Oyunun topluluk müdürü daha önce yaptığı bir açıklamada DLC'nin PS4 ve Xbox One sürümleri için gelmeyeceğini duyurmuştu.

Pek çok kaliteli bağımsız yapımın Nintendo Switch için duyurulduğunu hatırlatayım ve hatta listeyi de şuraya bırakayım efendim. Oyunun Nintendo Switch için çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak duyuruda "Yakında" denildi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum