A Place for the Unwilling’te Gizemleri Çözmek İçin 21 Günümüz Olacak

Öyle yayıla yayıla oynamak yok mu diyorlar yani:)

2016 yılında Kickstarter kampanyasında hedeflediği destek miktarına ulaşıp A Place for the Unwilling çalışmalarına başlayan geliştirici ekip ALPixel, oyunu istedikleri hale getirebilmek için yoğun bir mesai harcamaktaymış. Bu arada yeni bir tanıtım videosu paylaşıp, oyun hakkında bazı bilgiler vermeyi de ihmal etmemişler -ki bunlardan birisi de oyunun çıkış tarihine ilişkin bilgi:


Büyük bir şehirde sıradan bir vatandaşı yöneteceğimiz oyunda, şehri dilediğimizce gezip keşfedebileceğiz. Verdiğimiz kararların etrafımızdaki dünyaya etkileri olacak. Bazı tercihlerimiz nedeniyle bazı seçenekler kapanıp başkaları açılabilecek. Oyunda bulmacalar veya çatışmalar yer almayacağı, hikaye odaklı bir oyun olacağı söyleniyor. Paylaşılan bilgiler içerisinde bir de oyunun barındırdığı gizemleri çözmek için süre kısıdımız olacağı bilgisine yer verilmiş, 21 gün içerisinde çözmemiz gerekecekmiş.

A Place for the Unwilling, 25 Temmuz’da PC için çıkıyor. Eğer ilginizi çekiyorsa Steam sayfasından takip listesine ekleyebilirsiniz. Ben de merakla bekliyorum, takipteyim :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum