A Plague Tale: Innocence, Dizisi Yapılan Oyunlar Arasına Katılıyor

Umarım güzel bir dizi olur

Son yıllarda popüler oyunların ya film ya da dizi olarak karşımıza çıkmasına alıştık. Bu furyanın yeni bir üyesi daha var; A Plague Tale: Innocence da dizisi yapılan oyunlar arasında yerini alıyor.

Engizisyon, kara veba salgını ve bu belaların ortasında iki kardeşin, kahramanımız Amicia de Rune ve kardeşi Hugo’nun hayatta kalma çabaları üzerine bir macera sunmuştu bizlere A Plague Tale. Bir devam oyununun geleceğini öğrenince de sevinmiştik. Şimdi bir de dizi haberi geldi.

Allocine tarafından paylaşılan habere göre; dizi, Fransa’da çekilecek -ki oyunun 14. Yüzyıl Fransa’sında geçtiğini göz önünde bulundurduğumuzda, bu çok şaşırtıcı olmasa gerek. Yönetmen koltuğunda Fransız yönetmen Mathieu Turi oturuyor, kendisi de Twitter hesabından bu bilgiyi ve proje için duyduğu heyecanı paylaşmış durumda.

Dizi için henüz bir takvim açıklanmadı ama devam oyunu A Plague Tale: Requiem’ın bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyor. Önümüzdeki dönemde A Plague Tale konuşmak için yeterince malzememiz olacak gibi, ne dersiniz?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum